Keresés
Close this search box.
Partner hírek

A Fujitsu bemutatja megújult partnerprogramját

Tartalomjegyzék

A Fujitsu bejelentette az elmúlt 15 év legjelentősebb változását partnerprogramjában, amelynek célja, hogy megszilárdítsa a Fujitsu egyébként is erőteljes pozícióját, mint elsődleges channel partner az adatközpontok és a mesterséges intelligencia infrastruktúrája terén. Az új Fujitsu Partner Program a régóta működő Select Partner program helyébe lép, és célja a partner együttműködések egyszerűsítése és élénkítése, a növekedés és a siker előmozdítása az adatközponti üzletág minden résztvevője számára.

A megújult Fujitsu Partner Program könnyen érthető és egyszerűsített struktúrával büszkélkedhet, egyértelmű követelményekkel, amelyek megkönnyítik a partnerek eligazodását. A Fujitsu a jövedelmezőség új lehetőségeinek megteremtésére koncentrál, és más egyenértékű partnerprogramokkal összehasonlítva versenyképes háttértámogatásokat kínál. Emellett a küszöbértékeket is visszaállította, így minden méretű partnerrel, köztük a kis- és középvállalkozások számára is lehetőséget kínál. A program kialakításának köszönhetően a partnerek mostantól előre kalkulálhatnak és kiszámolhatják a Fujitsuval kapcsolatos bevételeiket.

Három alappillér

A Fujitsu három alappillérre építette új partnerprogramját: a bevétel növelésére, a technológiai készségek fejlesztésére és a co-selling lehetőségekre. A Fujitsu korábbi képzési és minősítési folyamatának egyszerűsítésével és javításával az új program segítségével a partnerek könnyebben elérhetik a partnerség három szintjének egyikét: Fujitsu Essential Partner, Fujitsu Advanced Partner vagy Fujitsu Strategic Partner. Mindegyik szint egyedi előnyöket, erőforrásokat és lehetőségeket kínál, amelyeket úgy alakítottak ki, hogy a partnereket útjuk minden szakaszában támogassák.

A Fujitsu megtartja bevált és népszerű Ecosystem Platformját, melynek előremutató co-selling megközelítése számos előnnyel bír a partnerek számára. Emellett olyan innovatív elemeket is bevezet, amelyek célja, hogy a partnereket és vállalkozásaikat új magasságokba emelje. A megújult program nagy hangsúlyt fektet a co-selling lehetőségek megteremtésére, arra ösztönözve a partnereket, hogy működjenek együtt a projektekben, használják ki egymás erősségeit, és a képzési lehetőségek, minősítések, valamint tudásmegosztó platformok révén fektessenek be technológiai készségeik fejlesztésébe és bővítésébe.

Forrás: Fujitsu Unveils Revamped Partner Program to Drive Mutual Growth and Success, sajtóközlemény, május 23.